This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

You can download Elisabeth's presentation here.

Mattias' presentation about Surface here and the Surface Partner Resource Guide here

Session Details

Under vår andra session av Hänt Extra Microsoft SMB kommer vi bjuda på en mix av topics, nedan ser du detaljerna för denna session.

Hur du gör resan från O365 till Dynamics 365 Sales Pro- Många partners har ambitionen att bli en mer affärskritisk partner till sina kunder. Ett av de snabbaste sätten att nå dit är att hjälpa kunden med sin säljprocess. Peter Nicks vår Dynamics Ambassadör inom SMB berättar hur du som Office 365 partners blir redo att sälja och leverera Dynamics 365 Sales Pro på mindre än 12 timmar självstudier.

The Skill up initative-the Partner Experience- Anneli Rymmert (Partner Teknisk Specialist) berättar om vårt nya nya readiness initiativ på Microsoft och hur du som partner kan viderutbilda dig inom Microsoft teknologier och lösningar helt gratis i vår!

Sist ut på detta webbinarium bjuder vi in er att lyssna på Mattias Jönsén som kommer berätta om Surface - Microsofts egenutvecklade hårdvara som är designad för den moderna arbetsplatsen. Han kommer lära dig varför Surface erbjuder den bästa upplevelsen tillsammans med Microsofts tjänster som exempelvis Microsoft Teams och Microsoft 365. I dagens föränderliga värld där digitalisering, molnflytt, krav på säkerhet och managering blir alltmer viktigt att ta hänsyn till, och där moderna arbetssätt och samarbete på distans blir en alltmer viktig komponent, är det viktigare än någonsin att ha rätt teknik och rätt hårdvara för sin organisation. Vi kommer också att gå igenom Microsofts strategi för Surface och titta närmare på varför det är så viktigt med hållbarhetsaspekten när det kommer till hårdvara.

Som avslut på sessionen kör traditionsenligt en Q&A.

Speakers

Peter Nicks

Territory Channel Manager Microsoft

See LinkedIn profile

Elizabeth Westin

Territory Channel Manager Microsoft

See LinkedIn profile

Anneli Rymmert

Partner Technical Strategist Microsoft

See LinkedIn profile

Mattias Jönsén

Microsoft Surface Ambassador Microsoft

See LinkedIn profile

Tags

Area of InterestCross Solution
FormatOnline
LanguageSwedish
Solution AreaCross Solution