This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

You can download the presentation here.

Session Details

I detta Hänt Extra Microsoft får vi besök av vårt business group lead för Modern Work Henrik Byström som kommer berätta om möjligheterna du har som partner att växa din affär med Modern Work.

Vi kommer även göra en djupdykning i säkerhet och dela tips och trix kring hur du som partner vinner kunden med säkerhet i spetsen. Som återkommande inslag berättar Emma Fitzsimons om vad Microsoft kan erbjuda i utbildningsväg.

Ni bjuds även på en genomgång av Mattias Jönsen kring rådande Surface promos och så kör vi en recap kring vad Partner Technical Consultants hours  är och hur ni som partner kan nyttja dessa för att stöta era affärer.

Agenda

   • Modern Work-Henrik Byström o bjuder i denna del på en genomgång av Modern Work, gobitar för den som är ny för MW såväl som för de partners som sålt MW ett tag redan.
   • Vinn kund med säkerhet i spetsen- Hur leder du med säkerhet? Vår säkerhetsexpert kommer guida till hur du lyfter säkerhets dialogen med kund och vinner affärer.
   • Surface Promos- Mattias Jönsen från Surface teamet går kort igenom vilka promos ni kan nyttja för att vinna Surface affären
   • Partner Technical Consultants hours- hur nyttjar jag denna partnerförmån på bästa sätt för att stöta kundaffären
   • Skill up with Emma- Vi highlightar de träningar som ligger framåt i pipen så ni inte missar något värdefullt tillfälle för skillupp.

Speakers

Emma Fitzsimons

Partner Enablement Manager Microsoft

See LinkedIn profile

Oscar Kjellberg

Partner Technology Strategist Microsoft

See LinkedIn profile

Henrik Byström

Business Group Lead Microsoft

See LinkedIn profile

Mattias Jönsén

Surface Specialist Microsoft

See LinkedIn profile

Elisabeth Westin

Territory Channel Manager BizzApps Microsoft

See LinkedIn profile

Tags

Audience Sales
Area of Interest Cross Solution
Language Swedish
Solution Area Cross Solution