This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

You can download the presentation here

Session Details

I andra Hänt Extra Microsoft SMB för hösten fortsätter vi gå igenom prioriteringarna för vårt nya år. Vi dammar även av lite bra resurser som kommer fortsätter att hänga med och vara relevanta för er. En mer detaljerad agenda kommer snart!

Agenda

  • Fokusområden för de olika lösningsområdena- Vi fortsätter gå igenom nyheterna för Microsoft FY21 fysikalår och guidar er kring vad ni bör fokusera på.
  • Partner Inspiration Day- Vad behöver jag veta som partner? Vår projektledare tar dig igenom detaljerna kring vårt omtyckta event Partner Inspiration Day som i år kommer hållas digitalt.
  • Partner Readiness- Emma Fitzsimons går igenom vad vi erbjuder i utbildningsväg och möjligheterna du har som partner att fortbilda dig.
  • Go to market engings- visst har du hört talas om Microsofts go to marketing enginges. JW besök oss och berättar möjligheterna du har att få hjälp med allt från att optimera din partner profil för leadsgenerering till vad du har för gratis fördelar idag som del av ditt partnerskap. Missa inte denna möjlighet att levla upp när de kommer till marketing delarna. (TIPS-många av de erbjudanden vi har som del av detta program går att betala med co-ops).
  • Q&A