This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

Session details

I dagens ekonomi är kostnadsoptimering centralt för alla organisationer och verksamheter. På aprils Azure Infra Partner Community session kommer vi exklusivt fokusera på ämnet Kostnadsbesparingar i Azure.

Under denna timme kommer det presenteras olika metoderför kostnadsoptimering som partners kan ta del av för att hjälpa sina kunder att öka sin ROI och sänka sin TCO. Vi kommer att täcka ämnen som IaaS vs PaaS, DevTest-prenumerationer, Azure Advisor, miljöhantering, övervakning, autoskalning, designmönster och Reservations & Savings Plans for Compute. Vi kommer titta på lösningar som innebär kortsiktiga såväl som långsiktiga besparingar.

Sessionen kommer att hållas av Tommy Sundling, Principal Cloud Solution Architect som har jobbat 11 år på Microsoft och många år innan på partnersidan. Han har djupgående kunskap och mångårig erfarenhet av kostnadsoptimering och styrning på Azure. Ni är välkomna att ställa fråga till honom under webinarets gång, ni kan även maila frågor på förhand till jiliu7@microsoft.com om det är något specifikt ni vill att Tommy ska ta upp under sessionen.

Hoppas vi hörs 4/19 14.00!

Speakers

 • Tommy Sundling

  Tommy Sundling

  Cloud Productivity Architect
  Microsoft

 • Adam Palm

  Adam Palm

  Cloud Solution Architect
  Microsoft