This video is only available for Cloud Champion users. Please log in or register to continue.

You can download the presentation here

Session Details

Att säkerhet är viktigt är något som är självklart för de flesta idag, men även produktivitet och flexibilitet. Därav, så bör inte dessa inte disskuteras med organisationer som enskilda aktiviteter – utan tillsammans!

Så hur talar man säkerhet med kund och loopar in detta i dialog med dem på ett bra sätt.  Hur gör vi säkerhet enkelt och förståeligt men framförallt landar dialogen så kunden inser risker och hoten i dagens It-landskap och i sin tur landar behovet att kunden tar dessa beslut i sina organisationer.

I våran ”Security and Compliane Story– Train the Trainer”, så kommer våra säkerhets och compliance experter på Microsoft guida dig igenom en typisk dragning som vi kör med våra kunder. Vi skulle vilja visa er hur man får till en enkel och effektiv dialog med era kunden kring säkerhet och compliance. Vi kommer även dyka djupare i ett par scenarion och vilka frågor som är viktiga att ta upp med kund i denna dialog.

Poängen med det hela är inte att vi ska bli tekniska eller förklara säkerhets produkter för er, utan demonstera hur det vi genom effektiv storytelling få kunden att förstå värdet av säkerhet i deras organsiationer. Vid avslutat träning hoppas vi att ni ska ha fått en bra dos av inspiration och uppslag så att ni kan ta denna story till era kunder och driva affären kring säkerhet.

Våra tränare kommer under denna träning ge konkreta tips och trix på hur du kan landa dialogen kring säkerhet med dina kunder kring, inkluderat nedan områden:

  • Identity and Access Management
  • Threat Protection
  • Information Protection
  • Security Management

Tags

FormatOn-Demand
LanguageSwedish
Solution AreaSecurity